معرفی دانشگاه جامع علمی کاربردی

اهداف و چشم انداز

معرفی و مزایای دانشگاه جامع علمی – کاربردی:

دانشگاه جامع علمی – کاربردی دانشگاهي دولتي است كه از سال 1373 زير مجموعه وزارت علوم فعاليت خود را آغاز كرده است.

دانشگاه جامع علمی – کاربردی تنها دانشگاه کارآفرین و مهارت محور در ایران است.

در این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاه نسل سوم ایران، رشته ها و واحدهای درسی هر رشته، به گونه ای طراحی شده اند که فارغ التحصیلان بتوانند بلافاصله پس از اتمام تحصیلات جذب بازارکار شوند.

هم اكنون بيش از چهل وزارتخانه، سازمان و نهاد برنامه ريزي و اجرايي با دانشگاه جامع همكاري نزديك دارند.

بنابراین برنامه هاي آموزشي (درسي) با همكاري دستگاه هاي اجرايي فوق و برحسب نياز جامعه طراحي و تدوين مي شود.

متن آزمایشی
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد