تاریخچه دانشگاه

اهداف و چشم انداز

مرکز عمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد4 تحت حمایت مؤسسه فرهنگی هنری هفت رنگ آراد از سال 1382 فعالیت خود را با آموزش های مهارتی و تخصصی در زمینه هنر آغاز نمود.

این مرکز در راستای اهداف و ماموریت های وزارت فرهنگ و ارشاد فعالیت های آموزشی خود را با هدف ارتقا و توسعه هنر با بنیانگذاری رشته های حوزه موسیقی و سینما در دانشگاه علمی کاربردی آغاز نمود.

پس کسب موفقیت در آموزش تخصصی رشته های موسیقی و سینما با تایید دانشگاه علمی کاربردی و وزارت فرهنگ و هنر، آموزش رشته های دیگر در زمینه هنر و مدیریت؛ معماری داخلی، گریم، عکاسی، گرافیک، مترجمی زبان انگلیسی، مدیریت فرهنگی و روابط عمومی به این مرکز سپرده شد.

در حال حاضر با دارا بودن تمامی رشته های حوزه موسیقی(نوازندگی ایرانی، نوازندگی کلاسیک، آواز ایرانی، آهنگساز ایرانی) و سینما (کارگردانی، بازیگری، فیلم سازی، تدوین، انیمیشن، فیلم نامه نویسی) و همچنین رشته های دیگر حوزه فرهنگ و هنر و مدیریت در حال ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان عزیز می باشد.

خدمات ما
دانشجویان موسیقی
دانشجویان سینما
دانشجویان معماری